Morgon dagens lunch
Ingredienser
600 gram laxfilé
100 gram fetaost
200 gram Crème Bonjour naturell
4 port couscous, kokt
1 msk Milda flytande margarin
1 st röd lök(ar)
1 ask minimajs
5 st rädisor
5 st svarta oliver, urkärnade
1 klyfta(or) vitkål
2 msk Milda flytande margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar, malen
Tillagning
1. Sätt ugnen på 175°C. Skär laxen i fyrabitar och lägg i en smord ugnssäker form.
2. Smula sönder fetaosten och blanda med färskosten. Bred på laxen.
3. Gratinera laxen mitt i ugnen i 12 - 15 minuter. Tillaga couscous enligt anvisning på paketet.
4. Tillaga couscous enligt anvisning på paketet.
5. Skala och hacka löken. Skär minimajs, rädisor, vitkål och oliver i mindre bitar.
6. Stek lök och grönsaker i Milda ett par minuter under omrörning. Krydda med salt, peppar och blanda med couscousen. Servera till laxen.
Se näringsvärde för detta recept